Word vriend

en geef het onzichtbare een gezicht

Granate vult de leemte die talentvolle dichters/schrijvers en filmmakers van niet-Nederlandse afkomst ervaren als ze hun eerste schreden op het pad van publicatie zetten. De Stichting kan vrienden gebruiken die haar een warm hart toedragen en bereid zijn een donatie te schenken, maandelijks of eenmalig, om de doelstelling te ondersteunen. Alleen door uw bijdrage kunnen we bijzondere projecten realiseren en steeds meer onzichtbare dichters, schrijvers en filmmakers een gezicht geven. Elke euro gaat naar literaire en filmische projecten.

Vanaf € 3,= per maand bent u al Vriend van Stichting Granate.

U kunt uw eenmalige of maandelijkse bijdrage storten op NL88 TRIO 0254 833071 ten name van de Stichting Granate in Amsterdam.

We houden u graag op de hoogte van onze activiteiten. Als u meer vragen hebt, neem gerust contact met ons op.